Carrière bij Jannink

Welk vakgebied beheers jij? Wat zijn jouw passies en interesses? We willen graag met je in gesprek om te ontdekken op welke manier jij een waardevolle bijdrage zou willen leveren aan Jannink en hoe we kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van jouw carrière.

Begin jouw loopbaan bij Jannink 

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van Jannink rust op twee fundamenten: onze merken en onze medewerkers.

Onze merken staan garant voor kwaliteit en hoogwaardige producten. Door de toepassing van deze producten, gecombineerd met het deskundige advies van onze professionals, zorgen we ervoor dat we altijd de meest geschikte oplossingen bieden aan onze klanten.

Ons bedrijf kent korte lijnen waarbij de iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. We streven ernaar om onze medewerkers voortdurend aan te moedigen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Op deze manier blijven we alert en zijn we in staat om steeds weer op innovatieve wijze in te spelen op de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat het beste resultaat wordt behaald door het beste uit onze medewerkers te halen. Daarom zijn er volop kansen jezelf te ontwikkelen.

Aan de slag bij Jannink

Bij Jannink wacht niet alleen een plezierige baan op je, maar nog veel meer. Regelmatig organiseren we gezellige feestjes en bedrijfsuitjes. Bovendien hechten we veel belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling. In een innovatieve omgeving zoals die van Jannink is het essentieel dat jij voortdurend de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Heb je geen ervaring in de koudetechniek? Geen zorgen, we staan klaar om je dit prachtige vak te leren!

38 vrije dagen
Leuke feestjes
Doorgroeimogelijkheden
Een prettige werksfeer

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Jannink streven we naar innovatie, en dat geldt ook voor jou! We hechten veel waarde aan opleidingen en trainingen, zodat jij je kunt ontplooien en op de hoogte blijft van de nieuwste technieken. Bij Jannink krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, afhankelijk van je interesses en capaciteiten. Het volgen van opleidingen en trainingen is binnen Jannink vanzelfsprekend.

Opleidingen in onze Academy

Cursussen en opleidingen vinden plaats binnen onze eigen Academy. Het doel van deze Academy is het overdragen van kennis, het opleiden van zij-instromers en jonge professionals, en het bevorderen van de ontwikkeling van onze eigen medewerkers. Voor alle functies bieden we trainingen aan om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Deze opleidingen vinden zowel intern als extern plaats en worden verzorgd door professionals die dagelijks werkzaam zijn in het bedrijfsleven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Stage lopen bij Jannink

Jannink is een officieel erkend leerbedrijf. We inspireren studenten graag met betrekking tot onze producten en diensten in de koudetechniek en de diverse carrièremogelijkheden in de koeltechniek. Op scholen geven we regelmatig gastcolleges over het koeltechnische vak, en ook op het gebied van verkoop en financiële administratie werken we nauw samen met onderwijsinstellingen. Het is voor ons van belang om studenten van diverse studierichtingen te laten kennismaken met het bedrijfsleven, en daarom bieden we regelmatig stageplekken aan op verschillende afdelingen.

Zit Jannink in jouw genen?

Onze collega's zijn gedreven, hebben passie voor hun vak en zetten graag een stapje extra. Het Jannink DNA laat zich beschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. We vormen een ambitieus team met een no nonsesens mentaliteit. Gezamenlijk zetten we de schouders eronder en streven we naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Als jij ook deze eigenschappen hebt, zul je je bij ons snel thuis voelen.

Naar vacatures

Vragen over onze vacatures? Neem contact op met ons!

Vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op!

Velden met een * zijn verplicht