Over ons

Jannink, al meer dan 100 jaar

Wij zijn uw totaalleverancier
Wij zijn uw betrouwbare totaalleverancier, al meer dan honderd jaar (Jannink is opgericht in 1896). We zijn eerlijk, betrouwbaar, vakkundig en professioneel. Ook zijn we snel en altijd bereikbaar. We werken kostenbesparend: duurzaam en efficiënt.

Uw wens is onze passie
Wij werken zoals u wilt en zoals wij zijn. U wilt dat uw klanten tevreden zijn, de beste service bieden en krijgen. En dat uw vragen snel worden opgelost door specialisten. U wilt dat er naar u geluisterd wordt, een goed advies, een betrouwbare zakenpartner. U wilt begrepen worden, zich thuis voelen en ontzorgd worden.

Levering, installatie, service en onderhoud
Naast horeca- en grootkeukenapparatuur leveren wij ook bedrijfskoelingen en airco’s. We doen niet alleen de levering, maar ook de installatie en service en onderhoud. Dagelijks staan onze specialisten voor u klaar om samen met u een oplossing te bedenken voor uw vraag.

En we zijn klaar voor uw uitdaging!
‘Onmogelijk’ bestaat bij ons niet. Krijgt u goed technisch advies. Krijgt u een persoonlijke benadering. Is alles af in elk detail. Wordt gedacht vanuit de klant. Vindt u alles op één adres. Wordt voor uw winst gegaan. Staat de koffie altijd klaar. Dus kom langs voor een advies op maat. Graag tot snel!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×