Totaalleverancier

van professionele keukens en klimaattechniek

Ontdek

Uw betrouwbare totaalleverancier

Sinds onze oprichting in 1896 staan we bekend als betrouwbare totaalleverancier, een imago dat we graag willen behouden. Wij zetten in op eerlijke relaties, betrouwbare communicatie, vakkundig personeel en professioneel gedrag. Samen zetten we uw visie om in duurzame projecten en efficiënte samenwerkingen.

Alles onder één dak

Naast volledige horecakeuken inrichtingen en koelinstallaties leveren wij ook interieurs, klimaatsystemen en professionele keukenapparatuur. Wij denken bij alle projecten met de klant mee en zorgen dat u tevreden bent, of het nu gaat om een totaaloplossing of onderdelen daarvan.

pand Jannink Grootkeukentechniek

Trends en innovatie

Bij Jannink zijn we constant bezig met de nieuwste trends en innovaties. Wij verwerken slimme, duurzame en efficiënte oplossingen in uw project. Verder zorgen wij ervoor dat het eindresultaat voldoet aan de nieuwste richtlijnen en voorschriften. Kortom: een duurzame oplossing waarmee u klaar bent voor de toekomst. 

Service van Jannink

Naast het vakkundig plaatsen en installeren is service en onderhoud een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij willen namelijk dat onze klanten tevreden blijven en onze apparatuur optimaal blijft presteren. Mocht er toch een probleem zijn, dan staan we dag en nacht voor u klaar.

Horecakeuken

Vacatures bij Jannink

Momenteel hebben we een aantal openstaande vacatures bij ons mooie bedrijf. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Jannink vind je een zelfstandige, afwisselende en uitdagende baan bij een no-nonsense bedrijf waar je samen met je collega’s werkt aan de mooiste projecten. Je komt te werken in een prettig team van gemotiveerde collega’s die betrokken zijn bij hun werk én bij elkaar, dus ook bij jou! Zit jij ook zo in elkaar dan voel je je hier snel thuis.

Bekijk onze vacatures en wie weet hebben wij de perfecte baan voor jou.