Totaalleverancier van professionele keukens

en klimaattechniek

Ontdek

Uw betrouwbare totaalleverancier

Sinds onze oprichting in 1896 staan we bekend als betrouwbare totaalleverancier, een imago dat we graag willen behouden. Daarom zetten wij in op eerlijke relaties, betrouwbare communicatie, vakkundig personeel en professioneel gedrag. Samen zetten we uw visie om in duurzame projecten en efficiënte samenwerkingen.

Alles onder één dak

Naast volledige horeca keuken inrichtingen en koelinstallaties leveren wij ook interieurs en klimaatsystemen. Wij denken bij alle projecten met de klant mee en zorgen dat u tevreden bent, of het nu gaat om een totaaloplossing of onderdelen daarvan.

pand Jannink Grootkeukentechniek

Trends en innovatie

Bij Jannink zijn we constant bezig met de nieuwste trends en innovaties. Wij verwerken slimme, duurzame en efficiënte oplossingen in uw project. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het eindresultaat voldoet aan de nieuwste richtlijnen en voorschriften. Kortom: een product dat jaren vooruit kan.

Service van Jannink

Naast het vakkundig plaatsen en installeren is service en onderhoud ook belangrijk voor ons. Wij willen namelijk dat onze klanten tevreden blijven en onze apparatuur optimaal blijft presteren. Mocht er toch een probleem zijn, dan staan we dag en nacht voor u klaar.

Medewerkers Jannink

Vacatures bij Jannink

Momenteel hebben we een aantal openstaande vacatures bij Jannink. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet hebben wij de perfecte baan voor jou.