Horeca keuken inrichting

Ontdek

Voor ieder wat wils

Wij helpen graag bij het inrichten van uw professionele keuken, of u nu een restaurant heeft, kookt binnen een zorginstelling, school of een efficiënt ingerichte keuken zoekt voor uw bedrijfsrestaurant. Uw keuken, afwas en koeling voorzien we van kwalitatief goede apparatuur waarmee u jaren vooruit kunt. 

Energie- en tijdsbesparing

Veel van onze apparatuur helpt u met het besparen van tijd en geld. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van zeer efficiënte kookapparatuur en behouden onze vaatwassers op slimme wijze hun temperatuur. Daarnaast is onze apparatuur door slim design eenvoudig en snel schoon te maken. Hiermee bespaart u dus tijd en geld. 

Horecahoek met uitgiftepunt

Een passende inrichting voor iedere keuken

Voor de volledige inrichting van uw horeca- en grootkeuken kunt u bij Jannink terecht. Van kooklijnen en afzuiginstallaties tot koelwerkbanken en vaatwasstraten. Wij denken met u mee in het gehele proces om zo de gewenste keuken te leveren binnen uw budget. Bent u benieuwd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Horecakeuken RVS

Advies dat verder gaat

Jannink denkt graag met u mee over de beste routing in uw keuken en zodat deze efficiënt wordt ingericht. Uw medewerkers kunnen zo snel, efficiënt en veilig werken. Naast ons advies over keukens kunt u ook bij ons terecht met vragen over subsidie en fiscale mogelijkheden, bouw- en installatietechnieken en interieurbouw en klimaatbeheersing.

borden opmaken

Topmerken met top kwaliteit

Vol trots zijn we officiële dealer van high end keukenapparatuur van het merk MKN. Daarnaast importeren we de apparatuur van Angelo Po en Hobart. Met deze topmerken kunt u uw gehele keuken bij ons samenstellen. Dit, in combinatie met ons vakkundige advies over trends, routing, afzuiging en koeling zorgt ervoor dat uw keuken volledig voldoet aan de nieuwste richtlijnen en voorschriften. Kortom, een genot om in te werken!

Horecakeuken RVS

Service en onderhoud

Naast het inrichten van keukens is service en onderhoud een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten tevreden blijven en onze apparatuur optimaal blijft presteren. Heeft u toch een probleem? Neem dan contact op. Onze vakmensen staan dag en nacht voor u klaar om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

RVS keuken

Totaalconcept

Naast volledige keukeninrichtingen of losse onderdelen daarvan zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfskoelingen, interieurs en klimaatbeheersing. Op deze manier kunnen we u niet alleen van een volledige keukeninrichting voorzien maar kunnen we voor uw bedrijf een totaaloplossing bieden.

Meer informatie