Horeca- en grootkeuken apparatuur

Horeca en grootkeuken apparatuur

Voor uw horeca- en grootkeuken apparatuur kunt u bij Jannink terecht. Van steamers en keukenblokken tot vaatwassers en koelwerkbanken. Daarnaast geven we vakkundig advies over trends, innovaties en duurzaamheid. Op deze manier zoeken we samen naar de juiste oplossing zodat uw apparatuur en budget optimaal benut wordt. Bent u benieuwd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan op onze webshop!

De juiste keukenapparatuur

Bij ons kunt u kiezen uit apparatuur van topmerken voor in uw keuken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een steamer van MKN, een gasstel van Angelo Po en een vaatwasser van Hobart. Ook is het mogelijk om te kiezen voor artikelen uit ons occasion assortiment. Een slimme manier om op budget te besparen maar u levert kwalitatief weinig in. Naast losse apparatuur is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een volledige horeca keuken inrichting.

Naast losse apparatuur en volledige horeca keuken inrichtingen leveren wij ook horeca interieurs, bedrijfskoelingen op maat, verzorgen wij klimaatbeheersing en zijn wij inzetbaar voor service en onderhoud.

Apparatuur voor de professionele keuken