Bedrijfskoeling

Ontdek

Bedrijfskoeling

Wij helpen u, of het nou gaat om een koel- of vriescel, een blast chiller of een volledig geautomatiseerd koel- vriessysteem. In het gehele traject adviseren wij u zonder het doel uit het oog te verliezen: Het beste koelsysteem voor uw situatie, werkwijze en budget. Dit hebben we onder andere voor slagers, restaurants, industriele bedrijven en supermarkten mogen doen. Hierbij gaan we altijd voor het beste resultaat. Goed gekoeld voedsel is immers de kern van een goede maaltijd. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vakkundig Advies

We weten dat ieder bedrijf een andere situatie en werkwijze heeft, daarom gaan we graag met u in gesprek over uw wensen. Onze adviseurs en monteurs voorzien u hierin van vakkundig advies over trends, duurzaamheid en regelgeving. Op deze manier creëren we samen een duurzaam koelsysteem dat voldoet aan uw werkwijze en de nieuwste richtlijnen en voorschriften. Kortom: een modern en duurzaam systeem dat aan uw wensen voldoet.

Regelgeving

Ons bedrijf, onze producten en onze monteurs voldoen aan alle regelgeving van de overheid. Zo beschikken onze monteurs over het f-gassen diploma, voldoen onze producten aan PED voorschriften en HACCP normen, en hebben we een NVKL-erkenning. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u namelijk graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Naast bedrijfskoelingen leveren wij ook volledige keukeninrichtingen, horeca apparatuur, horeca interieurs, verzorgen wij klimaatbeheersing en zijn wij inzetbaar voor service en onderhoud.