Horeca en Grootkeuken

Maak kennis met onze expertise

Bent u op zoek naar horeca- en grootkeukenapparatuur? Dan bent u bij Jannink aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan horeca- en grootkeukenapparatuur tegen de scherpste prijzen. Advies nodig? Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw horeca apparatuur. Onze adviseurs met jarenlange ervaring begeleiden u tijdens het volledige traject. Van idee, concept, routing tot en met de definitieve uitvoering van uw projectmatige investeringen, zonder daarbij uw eigen wensen, ideeën, identiteit en budget uit het oog te verliezen.

Overal is een oplossing voor!

Totaalconcept en advies
Wij zijn verantwoordelijk voor alle zaken die bij een nieuwbouw of verbouw komen kijken. Zo voorkomt u onnodige ergernissen en tijdverlies, zodat u snel weer aan de slag kunt. Naast de benodigde informatie over apparatuur kunt u bij ons terecht met vragen over subsidie- en fiscale mogelijkheden, bouw- en installatietechnische faciliteiten: gas, water, sanitair, elektra, interieurbouw en klimaattechniek (luchtbehandeling, cv en airconditioning).

Uitgebreid assortiment
Naast eigen import van horeca- en grootkeukenapparatuur en bedrijfskoelingen van Angelo Po zijn we officieel dealer van diverse merken, zoals Animo, Rational en Hobart. Er worden zeer hoge eisen aan de moderne horeca en grootkeuken gesteld door de aangescherpte Europese wetgeving, en eisen op het gebied van veiligheid, milieu en hygiëne (HACCP) en Arbo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×