Bedrijfskoeling

Bedrijfskoeling

Bedrijfskoeling op maat? Jannink kijkt graag met u mee om de juiste oplossing te vinden voor uw bedrijfskoeling. Of het nu gaat om eenvoudige kleine koelcellen of volledig geautomatiseerde, energiezuinige koel- of vriessystemen: wij hebben de oplossing. Onze adviseurs met jarenlange ervaring staan graag voor u klaar. Vanaf het eerste idee tot en met de definitieve uitvoering van uw projectmatige investeringen, zonder daarbij uw eigen wensen, ideeën, identiteit en budget uit het oog te verliezen.

Koudetechniek, koelinstallatie en onderhoud

Koudetechniek en koelinstallaties
Koudetechniek is een specifiek onderdeel binnen de installatietechniek. Bij koudetechniek moet u denken aan bijvoorbeeld aircosystemen en koelsystemen voor horeca- en grootkeukens, winkels, gekoelde opslag, ijsbanen. In het warmer wordende klimaat van Nederland neemt de behoefte aan koeling alleen maar toe. Naast koudetechniek bieden we koelinstallaties (zowel gebaseerd op de compressie van een koudemiddel of de absorptie van een koudemiddel).

Onze producten voldoen aan de laatste eisen
Onze producten in bedrijfskoeling voldoen aan de strenge regelgeving op het gebied van milieu, hygiëne en techniek. Zo voldoen ze bijvoorbeeld aan de CFK-beheersing, NVKL-erkenning en HACCP-normen. Voor vragen over onze apparatuur en de laatste eisen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×