Koelcel

Koelcel

Voordelige stekkerklare koelcel in vele maten

Zoekt u een voordelige stekkerklare koelcel? Onze koelcellen zijn in vele maten leverbaar. Van 1210 mm diepte tot 2960 mm. Ook zijn er verschillende hoogtes mogelijk. Of u nu een kleine of grote keuken heeft, bij Jannink vindt u altijd een koelcel die in uw keuken past. Zo zijn uw waren altijd perfect gekoeld opgeslagen. Neem vandaag contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Breed aanbod van koelcellen

Ons ruime assortiment mini koelcellen begint bij afmetingen van 1210 millimeter diepte. Onze grootste mini koelcel is 2960 mm diep. Al onze koelcellen zijn in twintig verschillende hoogtes leverbaar. Zo weet u zeker dat onze minicel in uw keuken past. Welke sector u ook bedient, onze minicel zorgt altijd voor uitstekend resultaat. Daarbij zijn al onze koelcellen zeer zuinig in verbruik, dankzij uitstekende isolatie met sandwichpanelen van 80 mm dikte. Zo brengt u uw energiekosten drastisch omlaag.

Professionele koelcel met diverse functies

Onze koelcellen hebben een standaard hoogte van 2150 mm en worden geleverd met een insteekmodel koelmotor. Vloerontluchtingsbalkjes zijn bij de hoogte inbegrepen. De deur van de koelcel is 800 x 1850 mm, afhankelijk van de afmetingen die u bestelt. U kunt zelfs kiezen of u de deur naar links of rechts wilt openen. Dat kan voor de bewegingsruimte in uw keuken net het verschil maken. Bij uw koelcel leveren we een stekkerklare unit met heet gasontdooiing, condenswaterverdamping, verlichting in de koelcel, en een bedieningspaneel met 10 functies.

Koelcellen van topkwaliteit

Jannink is trotse leverancier van het koelcel topmerk Celltherm. Met deze degelijke, robuuste koelcellen bent u verzekerd van topkwaliteit. Gecombineerd met onze uitstekende service en advies krijgt u de beste koelcel die bij uw benodigdheden past. Onze monteurs installeren uw koelcel vakbekwaam en staan snel paraat als er een reparatie nodig blijkt te zijn. Mocht u in ons assortiment uw gewenste afmeting niet vinden, neem dan contact met ons op. Op aanvraag kunnen we ook grotere koelcellen leveren.

Meer informatie over uw koelcel benodigdheden?

Zoekt u een professionele koelcel voor een vriendelijke prijs, met uitgebreide service? Bij Jannink helpen we u graag verder. Onze adviseurs staan te allen tijde voor u klaar om u te begeleiden in uw keuze. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Advies op maat over koelcellen?

Zoekt u een professionele koelcel voor een vriendelijke prijs, met uitgebreide service? Bij Jannink helpen we u graag verder.

Neem contact op

Onze koelcellen

Hieronder een greep uit ons uitgebreide assortiment aan koelcellen. Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×