Klimaatbeheersing kantoor

Klimaatbeheersing kantoor

Klimaatbeheersing op kantoor

Zoekt u professionele en eenvoudige klimaatbeheersing kantoor systemen? Jannink is uw totaalontzorger. Van de inventarisatie van uw pand tot het aandraaien van de laatste schroef, Jannink zorgt dat u er straks weer warmpjes bij zit. Of u nu een eenvoudig aircosysteem zoekt of een volledige klimaatbeheersingsmodule. Onze adviseurs analyseren de ligging van uw pand, de inrichting en welke processen u op welke locatie uitvoert. Allemaal factoren die het klimaat in uw kantoor beïnvloeden.

Toenemende vraag naar klimaatbeheersing kantoor

We werken in Nederland steeds meer met elektrische apparaten. Deze zorgen allemaal voor hogere temperaturen in onze panden. Bovendien worden kantorencomplexen met steeds meer glas ontworpen, wat grote invloed op de binnentemperatuur heeft. Verder warmt de aarde steeds meer op, waardoor we in Nederland in het algemeen met hogere temperaturen te maken krijgen. Al deze factoren zorgen ervoor dat de vraag naar deugdelijke klimaatbeheersing kantoor steeds meer toeneemt.

Intelligente klimaatbeheersing kantoor, meer dan koelen

Maar onze intelligente klimaatbeheersing kantoor systemen kunnen meer dan alleen koelen. Met het eenvoudige bedieningspaneel reguleert u in een handomdraai de luchtvochtigheid in uw pand, de afzuiging en ventilatie, maar ook de verwarming. Zo houdt u op een energiezuinige manier de omstandigheden in uw pand constant, waardoor u en uw medewerkers op een prettige manier hun werk kunnen uitvoeren.

Klimaatbeheersing kantoor volgens nieuwste voorschriften

Voor klimaatbeheersing op kantoren bestaan strenge regels en voorschriften. Als Erkend Specialist op het gebied van koeltechniek weet Jannink uw kantoor volgens de nieuwste normen in te richten. Wij kijken bijvoorbeeld naar de locatie van uw kantoor, maar ook hoe het pand is ingericht. Verder is het belangrijk om te onthouden dat iedere ruimte in uw pand een ander warmtepatroon heeft. Door deze details bij elkaar op te tellen en er in het ontwerp gebruik van te maken, kunnen wij u flink helpen besparen op uw energiekosten. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag de mogelijkheden van de klimaatbeheersing van uw kantoor.

Meer informatie over klimaatbeheersing kantoor?

Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over een juiste klimaatbeheersing op kantoor. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×