Scherfijsmachine waarborgt kwaliteit van verse vis tijdens het verwerken en op locatie

Jaco Zwaan, eigenaar van Vishandel Zwaan uit Spakenburg, staat al jaren met verse vis op markten in Nijverdal, Hellendoorn, Vriezenveen en Twello. Hij wilde al langere een ander bedrijfspand en heeft gekozen voor nieuwbouw in Nijverdal, zodat hij niet langer heen en weer hoeft te rijden tussen Spakenburg en Twente.

Nieuw bedrijfspand

De vis die aangevoerd wordt aan het nieuwe bedrijfspand wil Jaco direct verwerken en bewaren. Daarnaast gaat hij rechtstreeks leveren aan restaurants. Het pand moet ruimte hebben om gemakkelijk te bevoorraden. Om dit te kunnen doen, weet Jaco dat hij een koel- en vriescel nodig heeft. Daarnaast is hij een scherfijsmachine nodig om de vis tijdens het verwerken en in de kraam koel te houden. Het enige wat Jaco weet, is welke afmeting de koelcel en vriescel moeten hebben en waar deze geplaatst moeten worden. Jaco is daarom op zoek gegaan naar een bedrijf dat hem deskundig kan helpen.

Ik ben één keer op het kantoor van Jannink geweest. Verdere communicatie ging via de telefoon en mail. Dit werkte perfect, omdat ik zelf op de markt sta en vaak geen tijd heb om aanwezig te zijn.
- Jaco Zwaan -

Ons advies en werk

Jaco kwam bij ons met de afmeting en de plek voor de koel en vriescel. Wij hebben hem verder geadviseerd over de plaatsing ervan en de meest efficiënte werkwijze. Het advies wat wij gaven, kwam overeen met de wensen van Jaco. Daarnaast hebben we een grote scherfijsmachine geplaatst. Na goedkeuring van Jaco zijn we bezig gegaan met het monteren en plaatsen van de koel- en vriescel en de scherfijsmachine. Hierbij proberen bij de klant zo min mogelijk te belasten. Jaco: “Ik ben één keer op het kantoor van Jannink geweest. Verdere communicatie ging via de telefoon en mail. Dit werkte perfect, omdat ik zelf op de markt sta en vaak geen tijd heb om aanwezig te zijn.”

Resultaat

Inmiddels is het pand klaar en is Jaco al in bedrijf. Onze monteurs hebben de koel- en vriescel gemonteerd en de scherfijsmachine is geplaatst. Het grootste voordeel voor Jaco is dat hij nu alle ruimte heeft om de vis te verwerken en op te slaan op een centraal gelegen plek. Jaco is zeer tevreden “Ik ben erg blij met de producten. De service en afwerking van Jannink is super. Alles verliep volgens planning”. Wij zijn blij dat we mee mochten werken met dit leuke project!

Ook benieuwd welke aanpassingen er in uw keuken mogelijk zijn?