Efficiënter en prettiger werken dankzij op maat gemaakte oplossingen.
De chef van de Brasserie had inmiddels wat wensen met betrekking tot de horeca keuken en de uitgifte balie.
We hebben alle wensen geïnventariseerd en hebben de mogelijkheden in kaart gebracht.
De kooklijn van het merk Angelo Po hebben we flink aangepast.
De nieuwe keuken is verhoogd zodat een prettig werkhoogte is gecreëerd.
De horecakeuken is voorzien van nieuw apparatuur:
- 3 nieuwe friteuses
- 2 nieuwe gaspitten
- RVS passstukken
- Nieuwe Lavagrill
Ook is de uitgifte balie volledig vervangen naar de wensen van Brasserie 'Bie oons'.
- Werkhoogte 92cm
- 6 meter werkblad
- 2 RVS koelwerkbanken met lades
- Maatwerk RVS onderbouw
- Maatwerk RVS opstanden van 20cm op het werkblad
- Warmtebrug
Diversen onderdelen zijn op maat gemaakt om zo prettig mogelijk te werken.
De klant is blij met het resultaat. Er kan efficiënter gewerkt worden zodat er meer aandacht naar de gerechten kan gaan.
Benieuwd welke aanpassingen uw professionele keuken naar een hoger niveau tillen?