Keukenlijn van Angelo Po zorgt voor gebruiksvriendelijke horecakeuken bij Monkey Foods

Monkey Foods is een nieuw restaurant waar je ‘gewoon goed’ kan eten voor een prima prijs. De eigenaren van Monkey Foods hebben daarnaast een culinair restaurant De Swarte Ruijter, deze is zelfs met een Michelin ster bekroond. Maar ook zij weten dat er dagen zijn dat mensen gewoon lekker en goed willen eten en dan een beetje sneller en betaalbaarder. Daarom hebben zij Monkey Foods opgericht, omdat sneller en betaalbaarder ook van topkwaliteit kan zijn!

Ons werk

Wij mochten een gave horeca keuken inrichting verzorgen voor dit leuke restaurant. We hebben gezorgd voor het plaatsen van de kooklijn, de uitgifte, koude berging en andere diversen voor de keuken.

De kooklijn bestaat grotendeels uit apparatuur van Angelo Po, hiervan hebben we bijvoorbeeld de dubbele gasfriteuse, gladde bakplaat en een inductie wok gebruikt. Ook de neutrale elementen zijn van Angelo Po. Daarnaast hebben we verschillende apparatuur gebruikt om de inrichting zo efficiënt mogelijk te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld de houtskooloven van Diamond geplaatst en een steamer van Rational. De afzuiging boven de kooklijn is inductie en is een doosmodel. De afzuigkap heeft 5 rvs filters en is voorzien van ingebouwde TL-verlichting.

Ons werk

Aan de andere kant van de kooklijn bevind zich de uitgifte. Hier hebben we een mooie vierkante presentatie vitrine geplaatst en twee koelvitrines waarvan één opzetvitrine. Onder de counter staat een 3 deurs koelwerkbank waarin genoeg koelruimte is voor alles wat binnen handbereik moet zijn.

De ruimte ernaast is voor meerdere doeleinden bedoeld. Hier wordt bijvoorbeeld de vaat gedaan en de voorbereidingen voor het restaurant. Daarnaast is er ruimte voor berging. Voor de spoelkeuken hebben wij gezorgd voor een aanvoer- en afvoertafel en een handspoeldouche. Voor de voorbereidingen hebben we werkruimte gecreëerd door een werktafel en spoeltafel met mengzwenkkraan met elleboogbediening te plaatsen. Voor het gekoeld opbergen van producten hebben we gezorgd voor genoeg ruimte en overzicht. Daarom hebben wij een grote dubbeldeurs koel- én vrieskast geleverd. Deze kasten zijn naast elkaar geplaatst voor handig gebruik.

Resultaat

Het werk wat we hebben geleverd (en het werk in samenwerking met derden) heeft geleid tot een mooi restaurant en vooral een mooie, gebruiksvriendelijke keuken. Wij laten het project dan ook graag zien zodat u er misschien wel inspiratie uit kunt halen.

Ook benieuwd welke aanpassingen er in uw keuken mogelijk zijn?