Zelf, in eigen keuken, vlees rijpen in een Dry Aged Kast, voor een unieke smaakbeleving. Dat is wat ze bij Ribhouse Texas in Geesteren graag wilden voor hun gasten. Door het plaatsen van deze stijlvolle kast wordt het vlees mooi gepresenteerd en verkoopt het zichzelf.
Een uit Italië afkomstige professionele dry aged kast voorzien van oa;
- inwendig volledig RVS. UV-lamp tegen bacterievorming
- hoogwaardige kwaliteit plaatwerk, glas en RVS
- pinkmeatLED-verlichting (tegen verkleuring van het vlees)
- luchtvochtigheid instelbaar van 30% tot 80%
- temperatuurbereik van 20°C tot -4°C
Voordelen van de dry aged kast:
- PRACHTIGE PRODUCTEN IN DE SPOTLIGHTS
- OPTIMALE PRESENTATIE DOOR VOLLEDIG GLAZEN VITRINE
- EXCLUSIEF VLEES MET UNIEKE SMAAK
- PASSEND BIJ IEDERE HUISSTIJL EN INTERIEUR
Citaat van de klant; “de kast is echt een eyecatcher in ons restaurant, we ontvangen veel goede reacties van onze gasten en we zien onze dry aged omzet stijgen!”
Ook interesse in een Dry Aged kast? We adviseren u graag!