Een Dry Aged Kast, voor een unieke smaakbeleving

Ontdek

Wens van de klant

Zelf, in eigen keuken, vlees rijpen in een Dry Aged Kast, voor een unieke smaakbeleving. Dat is wat ze bij Ribhouse Texas in Geesteren graag wilden voor hun gasten. Door het plaatsen van deze stijlvolle kast wordt het vlees mooi gepresenteerd en verkoopt het zichzelf.

Winkel

Ons advies en werk

Een uit Italië afkomstige professionele dry aged kast voorzien van oa; 

- inwendig volledig RVS. UV-lamp tegen bacterievorming
- hoogwaardige kwaliteit plaatwerk, glas en RVS
- pinkmeatLED-verlichting (tegen verkleuring van het vlees)
- luchtvochtigheid instelbaar van 30% tot 80%
- temperatuurbereik van 20°C tot -4°C

Voordelen van de dry aged kast:  

- PRACHTIGE PRODUCTEN IN DE SPOTLIGHTS
- OPTIMALE PRESENTATIE DOOR VOLLEDIG GLAZEN VITRINE
- EXCLUSIEF VLEES MET UNIEKE SMAAK
- PASSEND BIJ IEDERE HUISSTIJL EN INTERIEUR

dispay met temperatuur

Resultaat

Citaat van de klant; “de kast is echt een eyecatcher in ons restaurant, we ontvangen veel goede reacties van onze gasten en we zien onze dry aged omzet stijgen!”  

Dry aged kast in restaurant

Meer weten?

Ook interesse in een Dry Aged kast?  We adviseren u graag!