Zelf, in eigen keuken, vlees rijpen in een Dry Aged Kast, voor een unieke smaakbeleving.
Bij Banketbakkerij Jolink waren ze voor de nieuwe locatie in Apeldoorn op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle schepijsvitrine.
In deze mooie nieuwe winkel hebben we 2 cassette panelen geplaatst. In de winkel en in het repair deel kan nu de temparetuur afzonderlijk worden geregeld.
Bij Brasserie "Bie Oons" was een hogere werkhoogte in de keuken erg gewenst. We hebben hier de keuken en uitgifte balie opgehoogd en uitgebreid.
De wens van Firma Zwaan was een koel- en vriescel voor hun bedrijfspand en voldoende toevoer van scherfijs om tijdens het verwerken en op locatie de kwaliteit van de vis te kunnen waarborgen.
Bij attractiepark Slagharen in Hellendoorn hebben we een ruime vriescel geplaatst. Maar liefst 172 m3 zorgt voor een centrale opslag voor het hele park.
Grand Café Toi Toi in Nijverdal is een grand café waar je o.a. kunt lunchen, dineren en borrelen. In tien jaar tijd is de keuken niet of nauwelijks verbeterd of aangepast. Fleur Braakman, de eigenaresse van de zaak, vond het tijd om in actie te komen en om de keuken aan te passen.
Voor dit leuke restaurant mochten we een gave horecakeukeninrichting verzorgen. We hebben de kooklijn geplaatst, gezorgd voor de uitgifte, koude berging en andere toepassingen voor de keuken.
In de gedeeltelijk open keuken worden de gerechten bereid. Deze functionele, professionele horeca keuken is voorzien van handige elementen, zoals een doorschuifvaatwasmachine en een spoelkraan.
Het Rijkskantoor van de gemeente Amsterdam was toe aan vernieuwing. Jannink verzorgde de volledige nieuwe inrichting.