Horeca koeling

Horeca koeling

Professionele horeca koeling van Jannink

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige horeca koeling? Bij Jannink vindt u voor elke situatie een passende koelinstallatie, tegen scherpe prijzen. Of u nu een kleine bistro of een grote mensa bedient, de juiste koeling van verswaren is essentieel voor het slagen van uw organisatie. Onze professionele adviseurs begeleiden u bij het vinden van de juiste oplossing. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een afspraak en te bepalen welke horeca koeling het beste bij uw gelegenheid past.

Zuinige en milieuvriendelijke horeca koeling

Het is heel simpel: zonder koeling geen verse waren. Om te zorgen dat uw gasten de meest verse ingrediënten in hun gerechten krijgen, is een goed werkende horeca koeling onmisbaar. Daarbij is een energiezuinige horeca koeling zowel positief voor uw portemonnee als voor het milieu. Janninks horeca koelingen worden geselecteerd op de Europees geldende richtlijnen wat betreft veiligheid, hygiëne en milieu. Ook voldoen ze aan de NVKL-erkenning en de HACCP-normen. Wilt u gedegen advies en begeleiding bij het selecteren en installeren van een degelijke horeca koeling, neem dan direct contact met ons op.

Gerenommeerde merken horeca koelingen op maat

Jannink is officieel importeur van hoogwaardige horeca koelingssystemen. In ons assortiment vindt u gerenommeerde merken, die hun sporen in de horeca hebben verdiend. Of u nu een enkeldeurs barkoeler, een kleine koelcel of een volledig geautomatiseerd koel- of vriessysteem zoekt. Onze adviseurs stemmen graag met u af welke horeca koeling het meest geschikt is voor uw etablissement. Onze vakkundige monteurs zorgen dat u de koeling snel in gebruik kunt nemen.

Dubbel voordelige koelingen: scherp geprijsd en energiezuinig

Janninks horeca koelingen zijn dubbel voordelig. Omdat we deze apparaten zelf importeren, kunnen we ze u tegen een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast zorgen onze eersteklas koelingen voor een flinke besparing op de energiekosten. Zo houdt u bij zowel de aanschaf als het gebruik geld over. Verder denkt Jannink met u mee op budgettair niveau, waardoor u geen cent te veel betaalt.

Bel vandaag voor een nieuwe horeca koeling

Wilt u meer informatie over onze koelsystemen?  Of moet u zo snel mogelijk een vervangende horeca koeling? Jannink werkt snel, betrouwbaar en voordelig. Neem dan vandaag contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Advies over horeca koeling?

‘Onmogelijk’ bestaat bij ons niet. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.. Onze ervaren adviseurs staan graag klaar voor een persoonlijk advies op maat.

contact
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×