Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing in huis of op uw werkplek

Een goed klimaat is erg belangrijk. Het bevordert de gezondheid en prestaties en het zorgt ervoor dat men zich prettig voelt in die ruimte. Om dit te bereiken heeft u echter wel het juiste airco- of klimaatbeheersingssysteem nodig. Omdat iedere situatie anders is hebben wij een uitgebreid assortiment. Van airco’s voor particulieren en kantoren tot grote VRF systemen voor kantoorgebouwen, ziekenhuizen of hotels. Ook als een buitenunit niet mogelijk is hebben wij een oplossing. Bent u benieuwd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of een afspraak.

Meer dan Airco's

Waar de meeste mensen bij klimaatbeheersing alleen aan temperatuur denken is dit niet het geval. Andere belangrijke onderdelen van klimaatbeheersing zijn namelijk ventilatie en isolatie. Bij Jannink analyseren we het gebouw, de ruimte, de grootte, de inrichting en eventuele werkprocessen. Vervolgens kijken we met deze informatie welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie. Op deze manier zorgen we voor een optimaal klimaat in uw huis, kantoor of andere werkplek.

Duurzaamheid, subsidies en regelgeving

Bij klimaatbeheersing denken we ook mee aan duurzaamheid, een onderdeel waar we constant in blijven investeren. Zo adviseren we u over de nieuwste manieren om energie en geld te besparen. Goede voorbeelden hiervan zijn slimme airco’s en ventilatiesystemen, warmtepompen en warmteterugwinning. Daarnaast denken we mee met de regels rondom subsidies. Zo is het mogelijk om via de Energie-Investeringsaftrek extra investeringskosten af te trekken. Ook zorgen we dat onze airco’s in werkomgevingen voldoen aan alle richtlijnen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw werknemers optimaal blijven presteren in een prettig klimaat. Tot slot is ons bedrijf en zijn onze producten en monteurs in het bezit van de juiste papieren. Zo heeft ons bedrijf een NVKL-erkenning, voldoen al onze producten aan PED voorschriften en HACCP normen en zijn onze monteurs in het bezit van het f-gassen diploma.

Naast klimaatbeheersing leveren wij ook volledige horeca keuken inrichtingen, horeca apparatuur, horeca interieurs, bedrijfskoelingen op maat en zijn wij inzetbaar voor service en onderhoud.