Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing in huis of op uw werkplek

Een goed klimaat is erg belangrijk. Het bevordert de gezondheid en prestaties en het zorgt ervoor dat men zich prettig voelt in die ruimte. Om dit te bereiken heeft u echter wel het juiste airco- of klimaatbeheersingssysteem nodig. Omdat iedere situatie anders is hebben wij een uitgebreid assortiment. Van airco’s voor particulieren en kantoren tot grote VRF systemen voor kantoorgebouwen, ziekenhuizen of hotels. Ook als een buitenunit niet mogelijk is hebben wij een oplossing. Bent u benieuwd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of een afspraak.

Meer dan Airco's

Waar de meeste mensen bij klimaatbeheersing alleen aan temperatuur denken is dit niet het geval. Andere belangrijke onderdelen van klimaatbeheersing zijn namelijk ventilatie en isolatie. Bij Jannink analyseren we het gebouw, de ruimte, de grootte, de inrichting en eventuele werkprocessen. Vervolgens kijken we met deze informatie welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie. Op deze manier zorgen we voor een optimaal klimaat in uw huis, kantoor of andere werkplek.

Duurzaamheid, subsidies en regelgeving

Bij klimaatbeheersing denken we ook mee aan duurzaamheid, een onderdeel waar we constant in blijven investeren. Zo adviseren we u over de nieuwste manieren om energie en geld te besparen. Goede voorbeelden hiervan zijn slimme airco’s en ventilatiesystemen, warmtepompen en warmteterugwinning.