Horeca keuken inrichting

Ontdek

Een passende inrichting voor iedere keuken

Voor de volledige inrichting van uw horeca- en grootkeuken kunt u bij Jannink terecht. Van kooklijnen en afzuiginstallaties tot koelwerkbanken en vaatwasstraten. Wij denken met u mee in het gehele proces om zo de gewenste keuken te leveren binnen uw budget. Bent u benieuwd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Topmerken met top kwaliteit

Vol trots importeren we de apparatuur van Angelo Po en daarnaast zijn we ook officiële dealer voor merken als MKN, Hobart en Rational. Met deze topmerken kunt u uw gehele keuken bij ons samenstellen. Dit, in combinatie met ons vakkundige advies over trends, routing, afzuiging en koeling zorgt ervoor dat uw keuken volledig voldoet aan de nieuwste richtlijnen en voorschriften. Kortom, een genot om in te werken!

Voor ieder wat wils

Wij helpen graag bij het inrichten van uw keuken, of u nu een restaurant, cafetaria of bakkerij hebt. Uw keuken, afwas en koeling voorzien we van kwalitatief goede en apparatuur waarmee u jaren vooruit kunt. Naast nieuwe apparatuur beschikken wij ook over een occasion assortiment. Hiermee kunt u voor een lagere prijs toch kwaliteitsapparatuur kopen.

Energie- en tijdsbesparing

Veel van onze apparatuur helpt u met het besparen van tijd en geld. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van zeer efficiënte kookapparatuur en behouden onze vaatwassers op slimme wijze hun temperatuur. Daarnaast is onze apparatuur door slim design eenvoudig en snel schoon te maken. Hiermee bespaart u dus tijd en geld.

Advies dat verder gaat

Naast ons advies over keukens kunt u ook bij ons terecht met vragen over subsidie en fiscale mogelijkheden, bouw- en installatietechnieken en interieurbouw en klimaatbeheersing.

Service en onderhoud

Naast het inrichten van keukens is service en onderhoud een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten tevreden blijven en onze apparatuur optimaal blijft presteren. Heeft u toch een probleem? Neem dan contact op. Onze vakmensen staan dag en nacht voor u klaar om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Totaalconcept

Naast volledige keukeninrichtingen of losse onderdelen daarvan zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfskoelingen, interieurs en klimaatbeheersing. Op deze manier kunnen we u niet alleen van een volledige keukeninrichting voorzien maar kunnen we voor uw bedrijf een totaaloplossing bieden.